Ресторант Rosé restaurant & pizza
София


бул. България 132

0878 666 090


www.rosesofia.bg

За ценителите на средиземноморската кухня вече има ново любимо място в София. Новооткритият ресторант “Розе” e елегантна комбинация от автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени.

Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат.

Тук може да опитате прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти.
В ресторант Розе ще откриете най-богатата селекция от отбрани розета от цял свят.

Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.

В уюта на елегантната обстановка с кокетно обзавеждане, всяка вечер можете да се насладите на романтично изпълнение на живо на пиано, флейта, цигулка.Също така,ресторанта предлага и забавления за малките посетители в специално пригоден за тях детски кът "Pulse Kids".

Rose restaurant & pizza се намира на бул. България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес "Pulse Fitness&Spa”. Това е едно от малкото места в София, което предлага богато обедно и фитнес меню, специално изготвени от майстор-готвачите и професионалните фитнес инструктори на Pulse Fitness&Spa.

За вашия работен обяд или романтична вечеря, за приятни сбирки в компания или просто за по една пица набързо – няма да сбъркате, ако изберете Rosé restaurant & pizza.

ОБЕДНО МЕНЮ - 9.09.2014
Салати
1.Тай салата с пиле- 3.50 лв
2.Шопска салата- 4.50 лв

Супи
1. Пилешка супа– 3.50 лв
2. Таратор- 2.50 лв

Основно
1. Пиле с горчичен сос- 6.20 лв
2.Пържени кюфтета с гарнитура– 4.90 лв
3.Картофен огретен- 5.90 лв

Паста
1. Спагети Болонезе- 5.90 лв

Десерти
1.Диня- 2.00 лв
2.Бананов мус- 2.90 лв